A Comforteo ágyak a kényelem, a modern technológia és a gyönyörű kivitel kombinációja. Célunk, hogy a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsuk a felhasználóknak. Ugyanakkor tökéletesen tisztában vagyunk azzal is, hogy mindannyian szeretünk gyönyörű tárgyakkal körülvenni magunkat - különösen otthon - ezért figyeljük meg és reagálunk az aktuális belsőépítészeti trendekre. Kínálatunk klasszikus és kontinentális ágyakat egyaránt tartalmaz.

Ágyaink tervezésekor a sokféleségre összpontosítunk. Kínálatunk a fejtámlák formáinak és díszítéseinek számos változatát tartalmazza: mély bevágás, varrás, dekoratív gombok vagy teljesen sima fejtámlák. Sőt, számos lehetőség van az egyes bútor elemek személyre szabására, valamint a kárpitozási szövetek színének és szerkezetének széles választéka. Mindez lehetővé teszi az egyedi igényekhez és preferenciákhoz igazított egyedi megoldás kiválasztását.

Ágyaink több szabványos méretben kaphatók, amelyeket minden egyes típushoz feltüntettünk. Ennek köszönhetően az ágyak minden hálószobában bizonyítani fognak - méretétől függetlenül.

Minden ágy mellett található egy kárpitozási minta is, amelyből kiválaszthatja álmai kárpitját.

A Comforteo kínálatból származó ágyak túlnyomó többsége bármilyen matrachoz illeszthető. Egyes kontinentális ágyak kivételt képeznek - leírásuk információkat tartalmaz az összes elemről, amelyek egy adott készlet részét képezik.

Kérdés esetén lépjen kapcsolatba velünk - szívesen válaszolunk minden kérdésére.

Tekintse meg a "Franciaágyak" kategóriánkat is! Tekintse meg a "Matracok" kategóriánkat is!