Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Asztalterítők, abroszok

Népszerű dekoráció


Az asztalterítő a leggyakrabban választott dekoratív textília az étkezőbe vagy a konyhába. Sokoldalúságuk és esztétikája miatt népszerű asztalterítők kedvelt asztaldísz. Kínálatunkban számos érdekes terítő modell található, melyeket egyedi stílus jellemez, aminek köszönhetően nem csak az asztal, hanem az egész belső tér is egyedi karaktert kap.
 
Minden asztalhoz
 
A kínálatunkban található terítők szinte bármilyen asztaltípuson tökéletesen használható dekorációk. Sikeresen betölthetik fő funkciójukat az étkezőben vagy a konyhában a főasztalon, valamint egy kis dohányzóasztalon egyaránt. A terítők nemcsak magánlakásokban vagy lakásokban díszítik az asztalokat, hanem nyilvános helyeken, például szállodákban, éttermekben és bérelt rendezvénytermekben is.
 
Széles skálája
 
Tudjuk, hogy az ízlések és preferenciák milyen sokfélék lehetnek, ezért kínálatunkban rendkívül változatos terítők találhatók, sokféle színben, stílusban és méretben. Ide tartoznak a nagy asztalokhoz való modellek és a dekoratív asztalokhoz való kisebb terítők, kerek, négyzet alakú és téglalap alakú terítők. Számos modell között találsz klasszikus, univerzális fehér színű terítőket, finom bézs árnyalatú terítőket, de színes, zöld, kék vagy sárga terítőket, valamint eredeti mintás modelleket is.
 
Találd meg stílusod
 
Webáruházunkban fellelhető terítők egyedi szín- és minta sokaságának köszönhetően lehetőség nyílik a kiválasztott modell gondosan a saját ízléséhez és a helyiség színeihez és stílusához illeszteni. A hagyományos megjelenésű, sima terítők tökéletesek lesznek a klasszikus stílusú étkező dekorációjaként, a gazdagon díszített modellek pedig az elbűvölő belső terekkel rendelkezőknek. A vászonutánzó anyagból készült asztalterítők érdekesen kiemelik a rusztikus konyha vagy étkező karakterét, a puha, bársonyos asztali futók pedig sikeresen illeszkednek a modern vagy minimalista enteriőrbe.
 
Csúcsminőség
 
A kínálatunkban megtalálható terítőket átlagon felüli esztétika jellemzi. Ez azonban nem az egyetlen előnyük. A kínálatunkból minden asztalterítőt a kiváló kidolgozás is jellemez, ami viszont meghatározza a nagy tartósságukat. A kiváló minőségű anyagokból készült, intenzív használatnak ellenálló terítők sokáig megőrzik eredeti megjelenésüket és a kívánt esztétikát.
 
Díszítés és védelem
 
A belső terek változatossá tétele, szépítése az abrosz egyik fontos feladata. Ezenkívül hatékonyan védi az asztal felületét az esetleges sérülésektől, karcolásoktól vagy szennyeződésektől. Kettős, egyedi funkcionalitásuk azt jelenti, hogy az évek múlása ellenére a terítőket továbbra is szívesen választják konyhába, étkezőbe vagy nappaliba, függetlenül attól, hogy milyen stílusban vannak.