Cuba Libre konyha

A Cuba Libre kollekció funkcionalitás és korlátlan lehetőség a színkombinációk létrehozásában. A három panelből állófrontok széles választékának köszönhetően egyedi konyhabútorokat készít.

Ennek a kollekciónak az előnye a központi B panel, amely elválasztja a szekrények elülső részét az álló egyhangúságtól. A fényes fehér vagy szürke és a meleg fa színű lemezzel kombinálva a közelmúltban divatos skandináv stílusra utal.


A CUBA LIBRE KOLLEKCIÓ FRONTJAI

Frontok: I. csop.

Az I. csoport frontjai 18 mm vastag fényes vagy akril lapból készülnek,
PVC élzárássall borított.

Frontok: II. csop.

A II. Csoport frontjai18 mm vastag laminált lapból készülnek,
2 mm vastag élzáárssal borított.


MUNAKPULTOK

Konyhai pultok

A tipikus munka- és gyakorlati funkciókon kívül dekoratív szerepet játszik a konyhában is. Ezért érdemes stílszerűen és színileg választani a bútorok és a belsőépítészet szempontjából.


FOGANTYÚK

A fogantyúk minden konyha csúcspontja. Színüktől és alakjuktól függően a konyha lehet modern és aszkéta, vagy éppen ellenkezőleg, elegáns és dekoratív. Az alábbiakban a Cuba Libre, a Vella és a Mohito konyhákhoz alkalmas fogantyúk gyűjteményét mutatjuk be.

A Cuba Libre, a Vella és a Mohito konyhákban az alább látható fogantyúk bármelyike ​​megtalálható. Minden fogantyú fémből készül és 160 mm távolsággal rendelkezik. Nem lehetséges más méretű fogantyúk kiválasztása

.

SPP bejegyzés

A nyitott álló DK és DKZ 32 szekrények DK 20 / 213.7 és a nyitott WK szekrények fehér / szürke korpsuzból és II. a Lora és a Mohito kollekció frontjai mellett fényes lapból és simalapból készült homlokzatok.

Egy nyitott DMF szekrény használatával divatosan befejezheti az álló szekrények építését.


KORPUSZOK

ELÉRHETŐ KORPUSZ SZÍNEK

A konyha korpuszok 16 mm vastag lamináltlapból készülnek.


HPL

LAMINÁT HÁTFAL PANEL A SZEKRÉNYEK KÖZÖTT

A szekrények közötti helyet magas hőmérsékletnek és víznek ellenálló anyaggal kell védeni. Az egyik új megoldás a pulthoz illeszkedő színekben kapható HPL táblák.


Lépjen be a konyhakiegészítők világába

Látogassa meg a konyhabútor kiegészítők széles választékát:

 szekrény alatti világítás, hulladék kosarak, lábazatok,páraelszívók, fiókok, Blum / Rejs kiegészítők

Üdvözöljük
Tartozékok a konyhájához