Katalógusok

MODERN KONYHÁT KERESEL ELFOGADHATÓ ÁRON?

Rövid átfutási időkkel, 
futárral kézbesítvea otthonodba?
Könnyen összeszerelhető, így nem kell fizetned a szakembereknek?
Szereted a meleg fa színeket, és talán szereted a
divatos hűvöset is, steril csillogásban?

Az EcoModel konyhák modern szettek
 nagyon vonzó áron.

Az ecoModel kollekciót vonzó ár és rövid szállítási idő jellemzi.

Minimalista és modern konyhai készleteket készítettünk azok számára, akik modern konyhát keresnek alacsony pénzügyi ráfordítással.

A különféle színváltozatú konyhabútorok készletei további szekrényekkel, kiegészítőkkel és munkalapokkal bővíthetők.

6 LÉPÉS ÁLMAID KONYHÁJÁHOZ

1. LÉPÉS - centiméter mindenek felett – Az első lépés a megfelelő mérés végezze el a helyiség pontos méréseit, majd a megfelelő skálán kockás lapra rajzolja.

2. LÉPÉS - válassz elemeket – ha a szobát megrajzolták, válassza ki és rendezze el megfelelő szekrényeket egy darab papírra. Használja készleteinket 1,8 és 2,8 méter között. Töltse ki a tervét további szekrényekkel a következő oldalon, válassza a munkalapokat.

3. LÉPÉS - színek, oh színek – a műszaki munka elvégzése után a legfontosabb kérdés az, hogy milyen legyen a konyha? Meleg fa színű, esetleg hűvös fényű? A konyhák remekül mutatnak, ha a kontrasztra támaszkodnak - az alsó szekrények fából készült mintával, a felső pedig fényesekkel. A legbátrabb emberek számára a felső és az alsó szekrények magasfényűek pl. fehér vagy divatos fekete színben. A javasolt színek nagy részét beépítettük készleteink vizualizációiba - gondosan figyelje őket, és válassza ki az Önnek megfelelő színeket!

4. LÉPÉS - megrendelés - rendelje meg a konyhát - ha sikerült megterveznünk az álom konyhát, itt az ideje megvásárolni. Választhat a www.cegabutor.hu oldalon vagy üzletünkben.

5. LÉPÉS - az összeszerelés ideje – a bútorok csomagokban érkeznek, tisztán utasítások szerint nem lesz probléma az összeszereléssel. Kis erőfeszítéseket kell tenni a szekrények felállítására és felakasztására, a munkalapok összeszerelésére, a háztartási gépek felszerelésére, és a konyha készen áll!

6. LÉPÉS - Happy End – most minden gyönyörűnek és vadonatújnak tűnik. Itt az ideje az első közös étkezésnek az új konyhában - Élvezze az étkezést!

 

                                                   CSINÁLD MAGAD 

                                                                               vagyis mindent az összeszerelséről

Moduláris konyhákat önálló összeszereléshez csomagokban kapják meg a vevők. Ha úgy dönt, hogy a teljes bútorszerkezetet maga készíti el, akkor a munkát szakaszokra kell bontani és biztosítani kell a jó felszereléseket.

A helytelen összeszerelés, ragasztás vagy felszerelés egy rész vagy egész elem eltávolítását eredményezheti, ezáltal többletköltségeket és várakozási időt szül. Az új konyha átadásakor ellenőrizze, hogy a csomag tartalmazza-e az összes szükséges elemet. A legegyszerűbb módszer összehasonlítani a rendelési listával. Ne kezdje el a régi konyha szétszerelését, amíg nem biztos abban, hogy az új konyha minden eleme benne van. A bútorokkal és háztartási készülékekkel ellátott csomagokat sorrendben kell rendezni. A munka megkezdése előtt válassza le a helyiség összes közművezetékét, és kapcsolja ki az áram-, víz- és gázellátást.

ESZKÖZÖK
A legtöbb szerelési útmutató információkat tartalmaz az adott elemhez szükséges eszközökről, de érdemes egy közös listát összeállítani és mindent egyszerre kitölteni. A listának tartalmaznia kell többek között: ceruzát, mérőszalagot, fúrógépet, szintezőt, lapos csavarhúzót, csillag csavarhúzót, sarokfűrészt, kézifűrészt, gumkalapácsot, asztalos bilincset. A körfűrész és a vágó is hasznos lehet - lyukat vághat a mosogatóban. Egyes szerszámok attól függenek, hogy milyen típusú falakra szerelik fel a bútorokat. Ezért az összeszerelés megkezdése előtt meg kell határozni, hogy milyen faltípussal fog foglalkozni, és ennek alapján válassza ki a megfelelő rögzítő elemeket.

 

KONYHA ELRENDEZÉSE
Ha bútorai, készülékei és eszközei elkészültek, akkor a konyhát felvázolhatja a falakon. Jó, ha ceruzával helyezzük el az egyedi méreteket, ügyelve arra, hogy a víz-, gáz- és áramellátás helye, valamint a szellőzőnyílások helyzete összeegyeztethető legyen a kialakítással. Szintén jó szintet jelölni azokra a helyekre, ahová a szekrények felakasztására szolgáló lamellák kerülnek. Emlékezzen arra, hogy a munkalap és a felső szekrények alja közötti minimális tér 56 cm.

BÚTORTEST ÖSSZEÁLLÍTÁSA
A munka zökkenőmentes folytatása érdekében először szerelje össze a fali szekrény kereteket a szerelési utasításoknak megfelelően. Ha a konyhában van egy sarok szekrény, akkor jó, ha abból indul ki. Ezután a további szekrények könnyebben felszerelhetőek lesznek. Az összes felső elem felakasztása után elkezdheti az alsószekrények összeállítását. Az előzőekhez hasonlóan kövesse a mellékelt utasításokat. A szekrény beállítása a saroktól kezdődik. A lábakat állítva állítsa be a szekrényt. Amikor a szekrény vázai már a kívánt helyzetben vannak, itt az ideje felszerelni a munkalapokat, és felszerelni a mosogatót, a világítást és a háztartási készülékeket.

 

 

MUNKAPULT, MOSOGATÓ, SÜTŐ
Mielőtt furatokat fúrna a munkalapra, győződjön meg arról, hogy a mérete megfelelő. Célszerű, hogy az asztalos által a munkalapon lyukak legyenek a mosogató vagy a fűtőlap számára, mert ehhez ügyességre és szakmai felszerelésre van szükség. A kivágott furat széleit egészségügyi szilikonral vagy más nedvességvédelemmel kell védeni. Ideje felszerelni a munkalapot, illeszteni a háztartási készülékeket és a világítást. Mindent az utasításoknak megfelelően kell elvégezni. A víz-, gáz- és elektromos csatlakozásokat képzett szakemberek végezzék.

POLCOK, FIÓKOK, AJTÓK, GOMBOK ÉS FOGANTYÚK FELSZERELÉSE
A következő lépés a fiókcsúszók, polctartók és ajtópántok felszerelése a szekrényekbe. Itt is be kell tartani az egyes kiegészítőkhöz mellékelt utasításokat. Végül a gombokat és a fogantyúkat, valamint a szekrény belső szerelvényeit rögzítik. Ezután csavarja be a zsanérokat az ajtóhoz, rögzítse a testekhez, és igazítsa az ajtót a csuklós csavarokkal. Ezután össze kell állítania a fiókokat, és csúsztatnia kell a test vezetőin. Minden munka csúcspontja a konyhaszekrény alapjának felszerelése.

KONYHABÚTOR ÁPOLÁS
Hogy a konyhabútorait a lehető leghosszabb ideig élvezhesse, megfelelően kell gondoskodni róla. A legjobb, ha puha, nedves ruhával tisztítja az ajtókat, a fa felületeket és a belső szekrényeket. Kerülje az ammóniát vagy alkoholtartalmú termékek, fehérítőszerek és koptató tulajdonságok használatát. A munkalapot is érdemes minden egyes csepp után megszárítani.