Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elállási jog

  1. A vevő az áru átvételét követő 30 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza a Cega bútor-Italissima Home üzlethez. Elállásra vonatkozó igényét köteles e-mailben az info@cegabutor.hu e-mail címre bejelenteni a mellékletben található adatlapon.
  2. Abban az esetben, ha a vevő a terméket használatba vette és nem tudja hiánytalan csomagolásban karc és sérülésmentesen visszajuttatni eladó részére, a Cega Bútor-Italissima Home nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak a vevő költségére.
  3. A vásárlástól való elállás esetén eladó köteles a vevő által kifizetett összeget az áru beérkezésétől számítva legkésőbb 14 napon belül vevő számára visszatéríteni.
  4. A vásárló köteles a terméket saját költségén (kivéve ha az eladó ezt előzetesen vállalta) haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszajuttatni.
  5. A Cega bútor-Italissima Home üzlet csakis sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből eredő költségek a vevőt terhelik.
  6. A Cega bútor-Italissima Home üzlet követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
  7. Az egyénre szabott hímzett, varrott termékek árai vagy egyedi szövet vagy anyagválasztással rendelt termékek árai a vevőnek nem téríthetők vissza.
  8. Bruttó 100.000 Ft feletti vásárlás esetén vevő 50% előleget köteles átutalni eladó számlájára.

Elállási nyilatkozat minta innen tölthető le!