Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fali dekorációk-órák

Egyedi fali dekorációk, amelyek megváltoztatják belső a belső teret
 
A szinte minden otthonban megtalálható fali díszek közé tartoznak a festmények és a keretek. Azonban nem ez az egyetlen fali dekoráció, amivel a nappali, a hálószoba vagy a gyerekszoba belsejét, de akár a konyhát, fürdőszobát is díszítheted.
 
Milyen modern fali dekorációk változtatják meg otthonodat?
 
A festményeken, kereteken és képkereteken kívül számos egyéb díszítőelemet is felszerelhetsz a falra. A legegyszerűbbektől, mint például a parafa táblák (főleg gyerekszobában vagy irodában hasznosak), a kicsit kifinomultabbakig, mint például a fából és fémből készült, szemet gyönyörködtető redőnyök (különösen nagyszerűek a nappaliban). A fali dekorációk között szerepelnek még tükrök, különféle poszterek, mágnestáblák, és a rendkívül népszerű vattagolyók, vagyis a fénygolyók, melyeket felkapcsolva elképesztő hangulatot varázsolnak a helyiségbe.
 
Ha  a kicsit geometrikusabb fali dekorációk híve vagy, annak érdemes felhívnia a figyelmet a dekoratív akasztókra, különösen az egyedi formájúkra. Nemcsak dekorációs elem, hanem praktikus is, ezért érdemes otthondat felszerelni vele. A fából készült faldíszek is nagyon elterjedtek manapság, és szinte bármilyen térbe könnyedén beilleszthetők, és modern jelleget kölcsönöznek egy szobának vagy a konyhának.
 
Klasszikus fali dekoráció
 
A hagyományos és legnépszerűbb fali dekorációk kedvelői számára a Cega bútor-Italissima Home széles kínálattal rendelkezik, amelyben mindenki talál magának valót. A festmények, mert főleg róluk van szó, évek óta díszítik a házak helyiségeit, hangsúlyozva a helyiségek egyediségét. Érdemes ügyelni arra, hogy a többi kiegészítőhöz, dekorelemhez passzoljanak, mert akkor még hangulatosabb lesz a tér körülöttünk.
 
A Cegabútor.hu webáruházban például olyan tájképeket találhatsz, amelyek jól mutatnak a nappaliban és a hálószobában is. A városokkal készült festmények is nagyon népszerűek. Ezek viszont tökéletesen illeszkednek a modern belső térbe. Ez lehet egy nappali vagy egy tinédzser szoba.
 
Ha már a fiataloknál tartunk, anyacégünk olyan térképeket is készített számodra, amelyek tökéletesen illeszkednek egy tinédzser szobájának dekorációjába. Ez egy újabb példa a fali dekorációkra, amelyek nemcsak dekoratív, hanem jelen esetben oktatási szerepet is betöltenek.
 
Az ördög a részletekben rejlik
 
Bár a bútor a helyiség legnagyobb dísze, a megfelelően kiválasztott kiegészítők - a fali dekorációtól a virágokig vagy a mécsesekig - teljesen új karaktert adhatnak a belső térnek. Még ha a minimalizmus elvét követed is a lakberendezésben, érdemes megpróbálni valamit változtatni a tereden, akár apró dekorációkkal is.
 
Ha nem vagy elégedett például a fából készült faldíszekkel vagy fémdíszekkel, érdekes függönyökkel, terítővel vagy díszfigurával díszítheted a nappalit vagy a hálószobát. Még a gondosan kiválasztott dekoratív törölközők is segítenek új életet lehelni a térbe.
 
Áruházunk fali dekorációk és sok egyéb lakberendezési kiegészítők széles választékát kínálja, szigorúan praktikus és pusztán dekoratív. Kombinálhatók egymással, így kényelmes teret alakítanak ki. Javasoljuk, hogy ismerkedj meg gazdag és széles kínálatunkkal, amelyek között a legkifinomultabb ízlésűek is biztosan találnak maguknak valamit.