Fedőmatrac Termo-Elastic 4 cm

Termo-Elastic 4cm

Univerzális és kényelmes huzat, amely enyhíti a hátfájásban és álmatlanságban szenvedő embereket. Minden felhasználónak ajánlott - kortól és súlytól függetlenül.

Méret

25 610 Ft

A Termo-Elastic bevonat kényelmet és egészségesebb alvást biztosít. A fedőréteg betéte termoelasztikus hab (más néven: visco). Ez egy olyan anyag, amely a hőmérséklet hatására szabadon alkalmazkodik az alvó test alakjához. Érdekes tény, hogy ezt az anyagot a NASA laboratóriumaiban hozták létre űrrepülés céljából. Fedőbetétként használva csökkenti a bőrre, az izmokra és az erekre nehezedő nyomást alvás közben. A fedőmatrac segít fenntartani a megfelelő vérkeringést a napi pihenés során. Rendkívül kényelmes, és pozitív hatással van az alvás minőségére és kényelmére. A Termo-Elastic fedőlap 6 cm magas változatban is kapható.

Megrendelési határidő: 14-30 nap

Elektromosan állítható ágyhoz

Elektromosan állítható ágyhoz

Elektromosan állítható ágyhoz ajánljuk. Ennek a kombinációnak köszönhetően a pihenés kényelme nemcsak alvás közben, hanem nappal is növekszik.

Ortopédiai tulajdonságok

Ortopédiai tulajdonságok

A termék jó támaszt nyújt a gerinc számára az egyes szakaszaiban. Ez segít megőrizni a gerinc természetes vonalát, miközben ellazítja az izmokat és javítja a vérkeringést. Ajánlott mindenkinek, aki törődik az egészséges hát megőrzésével, és alvás közben a lehető legjobb pihenést kívánja biztosítani.

Termoelasztikus hab

Termoelasztikus hab

Fejlett technológia. A hőre lágyuló hab, más néven memória hab, az emberi test hőmérséklete hatására deformálódik, és tökéletesen alkalmazkodik a felhasználó testformájához. Kiválóan támogatja a gerincet minden szakaszában.

Kétoldalú matrac

Kétoldalú matrac

Kétoldalas termék. Javasoljuk, hogy a matracot 3 havonta fordítsa meg, váltakozva a tengely között: felső - alsó és fej - láb. Ez jelentősen meghosszabbítja a matrac élettartamát.

A huzat 60 °C -ig mosható

A huzat 60 °C -ig mosható

A huzat 60 Celsius fokon mosható, ami segít megőrizni az ágy higiéniáját és antiallergiáját.

A matrac keménysége

H2

Magasság

4 cm

A matrac további jellemzői

Ortopédiai tulajdonságokkal