Fedőmatrac Toplatermo Hard 9 cm

Toplatermo Hard 9cm

Az átfedést a kényelmes, rugalmas (de nem puha) ágyak szerelmeseinek tervezték. A Toplatermo Hard nagyon szellős is, így nemcsak allergiásoknak, hanem alvás közbeni túlzott izzadással küszködőknek is megoldást kínál.

Méret

61 464 Ft

A Toplatermo Hard overlay betéte rendkívül rugalmas habból készül - a piacon nagyra értékelik a latexhabhoz hasonló kényelme, lélegzőképessége és antiallergiás tulajdonságai miatt. Ezeket az egyedülálló tulajdonságokat a fedőbetét szerkezete biztosítja, amelyet a nagyon alacsony hőmérsékleten végzett speciális gyártási eljárásoknak köszönhetően szereztek be.

A lélegzőképesség és az antiallergiás tulajdonságok javulnak az innovatív Koral huzaton. Pontozott steppelt, és 3D hálóval van felszerelve, amely támogatja a légáramlást. 60 C fokon mosható.

A fedőlap magassága 9 cm.

Megrendelési határidő: 14-30 nap

Innovatív borító

Innovatív borító

A Koral borítás páratlan a kategóriájában, és egyedi, stílusos kivitel jellemzi. Jelentősen növeli a pihenés kényelmét. Akár 60 fokos hőmérsékleten is mosható, ami további védelmet nyújt az allergénekkel szemben.

Antiallergén

Antiallergén

Allergiabarát termék.

Antibakteriális

Antibakteriális

A terméket mindenkinek ajánljuk, aki további módon szeretne gondoskodni saját egészségéről, különösen allergiásoknak, légzőszervi betegségekben szenvedőknek és gyermekeknek. Gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek fenntartani az ágy megfelelő higiéniáját.

Elektromosan állítható ágyhoz

Elektromosan állítható ágyhoz

Elektromosan állítható ágyhoz ajánljuk. Ennek a kombinációnak köszönhetően a pihenés kényelme nemcsak alvás közben, hanem nappal is növekszik.

Ortopédiai tulajdonságok

Ortopédiai tulajdonságok

A termék jó támaszt nyújt a gerinc számára az egyes szakaszaiban. Ez segít megőrizni a gerinc természetes vonalát, miközben ellazítja az izmokat és javítja a vérkeringést. Ajánlott mindenkinek, aki törődik az egészséges hát megőrzésével, és alvás közben a lehető legjobb pihenést kívánja biztosítani.

Kétoldalú

Kétoldalú

Kétoldalas termék, bármilyen forgatással. Javasoljuk, hogy a matracot 3 havonta fordítsa meg, váltakozva a tengely között: felső - alsó és fej - láb. Ez jelentősen meghosszabbítja a matrac élettartamát.

A huzat 60 ° C -ig mosható

A huzat 60 ° C -ig mosható

A huzat 60 Celsius fokon mosható, ami segít megőrizni az ágy higiéniáját és antiallergiáját.

Rendkívül rugalmas hab

Rendkívül rugalmas hab

Fejlett technológia. A rendkívül rugalmas poliuretán habot (vagy az úgynevezett hideghabot) a rugalmasság kiváló paraméterei, a test anatómiai alakjához való alkalmazkodás és a gerinc egyes részein való támogatása jellemzi. A szokásos habokhoz képest hosszabb élettartamú, jobb légáteresztő és allergiaellenes tulajdonságokkal rendelkezik.

Magasság

9 cm

A matrac keménysége

H1, H2

A matrac további jellemzői

Allergiásoknak Új, 3D vagy dekoratív szalag