Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási információk

A 20.000 Ft feletti vásárlásoknál a szállítási díj ingyenes!

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK:

  1. A termékek kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi.
  2. A szállítási díjak kizárólag a belföldi kiszállításokra érvényesek. Külföldre történő szállítás esetén egyedileg állapítjuk meg a költségeket.
  3. A 20.000 Ft feletti a szállítási díj ingyenes, kivéve a bútoroknál.. Egyéb esetekben a kiszállítási díj a vevőt terheli.
  4. A bútorok kategóriában lévő termékek esetében a kiszállítási díjról az adott termék oldalán ás az ASZF-ben tájékozódhat.
FIZETÉSI MÓD ÉRTÉKHATÁR SZÁLLÍTÁSI DÍJ
Bankkártyás vagy előre fizetés 20.000 Ft felett INGYENES
Bankkártyás vagy előre fizetés 20.000 Ft alatt 2.500 Ft
Utánvét 20.000 Ft alatt 2.500 Ft
Utánvét 20.000 Ft felett INGYENES
  1. Szállítási határidő lakberendezési tárgyakra normál esetben 5-15 munkanap, de ez egyes esetekben eltérhet.
  1. A szállítási határidő a megrendelt áruk összetételétől is függ. Miután átnéztük a megrendelt termékek listáját, az ügyfelet azonnal tájékoztatjuk a szállítás végleges időpontjáról. A határidő ez esetben változhat a normál szállítási határidőhöz képest.
  1. A lámpák esetében a szállítási határidőről kérjük konzultáljon a cég munkatársaival telefonon a 06 70 413 7384-es telefonszámon vagy e-mailben az info@cegabutor.hu címen, illetve a weboldalunkon található chat programon keresztül.
  1. A kiszállított terméket vagy termékeket az átvétel után a lehető leghamarabb ellenőrizze. A legjobb megoldás az áruátvételnél történő ellenőrzés, így ha valamilyen sérülés történt a szállítás során a futárnál kérjük azonnal jelezni.
  1. A raktárból történt kiszállítás után az ügyfelet automatukusan értesítjük e-mailben a szállítmány (csomag) számáról, így lehetősége van csomagja követésére a futár cég weboldalán. Amennyiben bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatban vagy nem kapott ilyen számot, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 70 413 7384-es telefonszámon vagy küldjön e-mailt az info@cegabutor.hu címre