A megfelelő franciaágy kiválasztásánál több szempontot kell figyelembe vennünk a pihentető alvás érdekében.

Franciaágy típusok – franciaágy Miskolc

Mindenekelőtt a franciaágyak típusaival kell megismerkednünk. Miskolci üzletünkben 2 típusú franciaágy értékesítésével foglalkozunk:
Franciaágy keretek, melyek a következő elemekből tevődnek össze:

  • ágykeret
  • ágyrács
  • ágyneműtartó ( opcionálisan választható)
  • emelő
  • matrac

A másik franciaágy típus a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő boxspring ágy. Ez egy rendkívül kompakt termék. A franciaágy már önmagában tartalmazza a kiváló minőségű matracot, mely utánozhatatlan kényelmet biztosít, mindamellett, hogy hosszú élettartammal bír. Bizonyos boxspring franciaágyak is rendelkeznek ágyneműtartóval, mely innovatív megoldás, és így még inkább kielégíti a vásárlók igényeit.

Franciaágy mérete – franciaágy Miskolcról

Fontos szempont a franciaágy mérete. Egy vagy kétszemélyes ágyat szeretnénk? Mekkora a szoba, ahová elhelyeznénk? A szoba mérete a franciaágy összeszerelése miatt is kulcsfontosságú. A standard méretek: 140x200, 160x200, 180x200.

Franciaágy választás

Figyelembe kell vennünk, hogy kinek választjuk a franciaágyat. Ha esetleg idősebb emberről van szó, érdemes magasabb fekvőfelülettel rendelkező boxspring ágyat vásárolni.
Miskolci üzletünkben egyedi franciaágyak széles választékát találja. a klasszikustól a minimalista stílusig.

Szövetválaszték – franciaágy Miskolc

Mind a franciaágy keretek mind a boxspring ágyak több 100 féle szövettel rendelhetők. 3 szövetkategóriát különböztetünk meg. A szövetek hosszú élettartamúak, kopásállóságuk kiváló. Egyedi igényeknek megfelelően választható víz lepergető vagy akár állatbarát anyag.

Hívd Erikát