Italia konyha

Az Italia kollekció a szépség és a felső osztály tükre. Lenyűgözően fog kinézni mind egy kis lakásban, mind egy pazar otthoni térben. Eleganciája és gazdag szerkezete elnyeri a legigényesebb felhasználók szívét.

Az egészet elegáns vitrinek egészítik ki. Alumínium, fekete keret antracit üveggel és finom fogantyúval kombinálva nagyon kifinomult karaktert kölcsönöz az egésznek.


Multimédia


Hogyan építsünk szigetet

Az építkezés jelenlegi trendje a konyhák és a nappali kombinálása egy nyitott térben. Ebben az összefüggésben a sziget a két szoba közötti kapcsolat formájában jelenik meg. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy szabadon tálalhassuk az ételeket, miközben a szemkontaktust folyamatosan fenntartjuk a meghívott vendégekkel. Másrészt, ha egy kis sík terület áll a rendelkezésünkre, a sziget asztallá válik, ahol együtt töltjük szabadidőnket korábban elkészített ételekkel.
A Design Kitchens kollekció külön szekrényeket kínál a szigetekhez és a félszigethez.
DPPW105 / 65, DW45, DW6, DSW6 / 3 - A sziget szekrények kétféle elülső részből állnak - elöl és hátul. Az elülső frontok nyithatóak és fogantyúval rendelkeznek. A hátsó elülső részek nem tartalmaznak fogantyúkat, állandóan a szekrény hátuljához vannak rögzítve, és nem nyílnak ki.

A szekrények magassága 82 cm (10 cm-es lábakkal együtt) vagy 87 cm (15 cm-es lábakkal együtt).
DWW4, DWW45, DWW6 - A szigeti vitrinek elülső része fekete, matt alumínium vázból készült, antracit üveggel töltve. Alapkivitelben ezek a szekrények üvegpolcokkal és BLUM zsanérokkal vannak felszerelve.
A szekrények magassága 82 cm (10 cm-es lábakkal együtt) vagy 87 cm (15 cm-es lábakkal együtt). Lehetőség van módosítani a szigetek szekrényeinek mélységét, hogy sekélyekké tegyék őket külön díjak nélkül.
DBOW 58 - Koronaszekrény beépített bútorokhoz, elülső részekkel lezárva A szekrény a testek vagy a laminált homlokzatok színében kapható. A szekrény mélysége 58 cm, a szekrény szélessége 30 cm. A szekrény magassága 82 cm (10 cm-es lábakkal együtt) vagy 87 cm (15 cm-es lábakkal együtt).

Egy sziget felépítésekor szabadon kombinálhatjuk a szigetszekrényeket, hogy megfeleljenek a rendelkezésünkre álló térnek. Ne felejtsen el 120 cm távolságot használni a beépített alsó szekrények és a szigeti szekrények között. Ez biztosítja a frontok szabad nyitását és növeli a használat ergonómiáját. Két szigetszekrény háttal történő összekötésekor 90 cm szélességű asztallapokat használunk. A felső részek listája a szélességükkel a katalógus 50. és 51. oldalán található.

Ha egyetlen sziget szekrényt választunk, a DBOW58 szekrény tökéletes befejezés lesz a sziget számára. Ez a szekrény tökéletesen illeszthető a használt pult színéhez, miközben a többi konyhabútor elülső részével bezárja. A katalógus 10. oldalán található egy példa ilyen megoldás vizualizálására.


Frontok

Közelebb a természethez

A konyha elképesztő hatást ér el a faerezet függőleges megjelenítésével.

Laminált tábla, egyedi reprodukcióval, amely tükrözi a fa szerkezetét, megjelenését és esztétikáját. Tökéletes alternatíva a furnér és az igazi fa helyett.

A "Közelebb a természethez" laminált frontok kiválasztásakor meg kell adni a szál irányát - függőleges vagy vízszintes.

Laminált frontok színei 18 mm vastagsággal.


FRONTOK

NEMES MONOLIT

Laminált tábla, amely tökéletesen tükrözi a beton, gipsz, fém és márvány szerkezetét.

Az elülső részek a vállalat legjobb minőségű laminált táblájából készülnek

Laminált homlokzati színek 18 mm vastagságban. 


AKRIL FRONTOK

Magasfényű

A 19 mm vastag akril frontok szokatlan tükörvisszaverő hatást kölcsönöznek, rendkívül tartósak és karcállóak.


AKRIL FRONTOK

Matt velvet– Mat


KORPUSZOK

ELÉRHETŐ KORPUSZ SZÍNEK

A korpuszok 16 mm vastag laminált lapból készülnek.


MUNAKPULTOK

Közel a természethez

A természetes fára utaló munkalapok díszei.
Laminált tábla, egyedi reprodukcióval, amely tükrözi a fa szerkezetét, megjelenését és esztétikáját. Tökéletes alternatíva a furnér és az igazi fa helyett.

Nemes monolit

A munkalapok díszei kő és fém színben.
Laminált tábla, amely tökéletesen tükrözi a beton, gipsz, fém és márvány szerkezetét.


Lépjen be a konyhakiegészítők világába

Látogassa meg a konyhabútor kiegészítők széles választékát:

 szekrény alatti világítás, hulladék kosarak, lábazatok,páraelszívók, fiókok, Blum / Rejs kiegészítők

Üdvözöljük
Tartozékok a konyhájához