Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

IMPERIA Kontinentális ágy - Hard Top 9 cm

Magas ágy stílusos karakterrel és három progresszív rugalmas réteggel. Az Imperia elsősorban tágas hálószobákhoz ajánlott, de a kontinentális ágy sajátosságai miatt kis helyiségekben is jól fog működni.

FIGYELEM! Most a szövetek nagyobb választéka ehhez a modellhez. Rendeléskor adja meg megjegyzésekben a kiválasztott szövet nevét és számát.

Vannak magasabb árkategóriájú szövetek is. Válassza ki a szövetet, a modellt és a méretet, és írjon nekünk e -mailben egy árajánlatkéréssel.

Szövetmintákkal és szállítással kapcsolatban az alábbi telefonszámon érdeklődhet: 

06 70 413 7384

Cikkszám: imperiahardtop
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Cegabútor

Leírás

Az mperia egy gyönyörű kontinentális ágy, gyönyörűen steppelt fejtámlával és előágyazással. Az ágy alapja egy hagyományos Bonnell matrac, amely szilárd és rugalmas "támasz" a kontinentális szerkezet többi rétegéhez.

A második szint egy zsebmatrac, amely 7 keménységi zónát biztosít, és nagyon jól illeszkedik az alvó test alakjához, biztosítva a gerinc megfelelő támogatását minden szakaszában. A támaszpontok nagy száma segít csökkenteni az izmokra, a bőrre és az erekre nehezedő nyomást alvás vagy alkalmi pihenés közben.

Az Imperia kontinentális ágy harmadik rétege egy átfedés, amely négy változatban választható: 9 cm-es, rendkívül rugalmas habból készült kemény felső, 9 cm-es hőre lágyuló habból és latexből készült Soft-Top, 6 cm-es elasztikus felső. rendkívül rugalmas hab és Gelax-top, Gelax habból, 6 cm.

A bemutatott modell egy kemény fedéllel ellátott változatot mutat.

Elérhető szélességek: 140 cm / 160 cm / 180 cm.

A gyártó nem rendelkezik a fejtámla méretének megváltoztatásáról.

A fejtámla és az első támla egy síkban van a matraccal és a talppal.

Fontos: A kárpitozott és kontinentális ágyak méretének tűrése +/- 1 cm.

A fényképeken bemutatott szövetek vagy fa színei eltérhetnek a valóságostól - ez a digitális rögzítési technológia korlátainak és a kép egyes elektronikus eszközökön való megjelenítésének, valamint ezen eszközök - különösen a monitor és a grafika - beállításainak köszönhető kártya. Javasoljuk, hogy látogasson el partnerüzleteinkbe, ahol a kárpitszövetek szélesebb színválasztékát találja.

3 réteg az ágy

A New York -i ágy három progresszív, rugalmas rétege lehetővé teszi, hogy úgy érezze magát a hálószobájában, mint egy luxusszállodában. A kivételes rugalmasságot a legalacsonyabban elhelyezkedő rugók biztosítják, a zsebrugókkal töltött középső réteg kiváló támaszt nyújt a gerinc számára, és a megfelelően kiválasztott átfedés lehetővé teszi a felhasználó egyéni igényeinek kielégítését.

Alap (doboz)

A Bonell Box-Kolor a kontinentális ágy alapja, amely bonell rugós betétből készül. Tartósan csatlakozik egy tartós fa kerethez. Ez nemcsak rugalmasságot biztosít az ágyneműnek, hanem megfelelő támaszt is biztosít az ágy felső rétegeinek. A Bonell Box bázis fontos jellemzője az ún felületi rugalmasság - az egyik rugó nyomása az egymást követő rugók elhajlását okozza, amelyek mereven kapcsolódnak egymáshoz. A doboz külső részeit az ágy színével megegyező színű kárpitszövet borítja.

 

 

Zsebrugós matrac

A középső réteg egy zsebmatrac. A zsebbetét 7 keménységi zónát biztosít, és a matrac tökéletesen illeszkedik az alvó testhez - ez az önállóan működő zsebrugóknak köszönhető (262 rugó / m2). Ennek eredményeként az Imperia garantálja a többpontos támogatást a gerinc számára és a megfelelő pihenést még a leginkább fáradt felhasználók számára is. A matrac külső részeit az ágy színével megegyező színű kárpitszövet borítja.

 

 

 

Fedőmatrac

Hard-Top

A 9 centiméter vastag matracréteg a Hard-Top változatban a nagyobb keménységű ágyak szerelmeseinek készült. A fedőréteg rendkívül rugalmas habból készül, ennek köszönhetően nagyon jó támaszt nyújt a gerinc számára. A fedőréteg megfelelő szellőzése a rendkívül rugalmas hab egyedülálló tulajdonságainak és a 3D háló használatának köszönhetően valósult meg.

Puha felsőrész

A Soft-Top változat 9 centiméter vastagságú matracrétege tetszeni fog a puha ágynemű támogatóinak. A borító latex kombinációjából készült, amely akár 20% -ban természetes gumi tejet és innovatív hőre lágyuló habot tartalmaz. Lehetővé teszi, hogy kellemes "pakolást" érezzen, biztosítva a boldog alvást. Ráadásul a borító kétoldalú - a felhasználó minden alkalommal maga választhatja meg a keménység mértékét.

Elasztikus felső

A 6 centiméter vastag matrachuzat az Elastic-Top változatban növeli a kényelmet alvás közben, és lehetővé teszi, hogy vigyázzon a hát egészségére. A rendkívül rugalmas hab lélegző, rugalmas és antiallergiás tulajdonságokkal rendelkezik. Az Elastic-Top magas alvási kényelmet biztosít, és tökéletes minden hálószobába.

Gelax-Top

A 6 centiméter vastag matrachuzat a Gelax-Top változatban garantálja a legmagasabb szintű kényelmet. A Gelax hab egyesíti a gél tulajdonságait, a rugalmasságot és a rendkívül rugalmas hab légiességét a kellemes "csomagoló" hőre lágyuló hab hatásával. A hab recsegése gyengéd masszázs hatását kelti használat közben. Az ezüstionos borítás fokozza az átfedés antiallergiás tulajdonságait.

 

Emelkedő

A kontinentális ágynak van egy gyönyörűen elkészített ágyvég, amelynek díszítése a fejtámla díszítésére utal.

Megrendelés dátuma: 28 nap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.