Lora konyha

A Lora egy bájjal teli konyha, amely minden belső térnek meleg és kellemes légkört kölcsönöz. Ez a kollekció megoldás azok számára, akik belefáradtak a modernitás iránti rohanásba. Az előtérben fóliázott, matt frontok díszes finom marással kombinálva.

A Lora konyhát dekoratív muntin ablakok egészítik ki, amelyekben az opcionálisan megvilágított üvegpolcok remekül mutatnak. Az egészet áttört fém fogantyúk díszítik, arany vagy fekete színben.


LORA KOLLEKCIÓ FRONTJAI

A Lora konyhai frontok fóliázott MDF lapból készülnek, 16 mm vastagságban

A Lora kollekció szürke elülső része a modern klasszikusok lényege.

Tökéletes megoldás azoknak az embereknek, akik a hideg szürke és a mart frontok időtlen vonalának kombinációját keresik.


MUNKAPULTOK

Konyhai pultok

A tipikus munka- és gyakorlati funkciókon kívül dekoratív szerepet játszik a konyhában is. Ezért érdemes stílszerűen és színileg választani a bútorok és a belsőépítészet szempontjából.


FOGANYTÚK

A fogantyúk minden konyha csúcspontja. Színüktől és alakjuktól függően a konyha lehet modern és aszkéta, vagy éppen ellenkezőleg, elegáns és dekoratív. Az alábbiakban a Cuba Libre, a Vella és a Mohito konyhákhoz alkalmas fogantyúk gyűjteményét mutatjuk be.

A Cuba Libre, a Vella és a Mohito konyhákban az alább látható fogantyúk bármelyike ​​megtalálható. Minden fogantyú fémből készül és 160 mm távolsággal rendelkezik. Nem lehetséges más méretű fogantyúk kiválasztása.

A markolatok közötti távolság 96 mm.


Egyéb opcionális fény a vitrinekben

Opcionálisan kiemelt vitrinek.

A rakodószekrények megkönnyítik az élelmiszerek tárolását.

Önzáródó fiókok Starmotion. A fiókokra egy életre szóló garancia vonatkozik.


KORPUSZOK

ELÉRHETŐ KORPUSZ SZÍNEK

A korpuszok16 mm vastag laminált lapból készülnek.


HPL

LAMINÁT HÁTFAL PANEL A SZEKRÉNYEK KÖZÖTT

A szekrények közötti helyet magas hőmérsékletnek és víznek ellenálló anyaggal kell védeni. Az egyik új megoldás apulthoz illeszkedő színekben kapható HPL táblák.


Lépjen be a konyhakiegészítők világába

Látogassa meg a konyhabútor kiegészítők széles választékát:

 szekrény alatti világítás, hulladék kosarak, lábazatok,páraelszívók, fiókok, Blum / Rejs kiegészítők

Üdvözöljük
Tartozékok a konyhájához