Matrac Cleo

A Cleo matrac különösen ajánlott azoknak, akik törődnek az egészséggel és a higiéniával. Egyedi komponensekből áll, mint például antibakteriális hab, független zsebrugók vagy ezüst tok ezüstionokkal (antibakteriális tulajdonságokkal is).

Méret

97 909 Ft

A matrachab masszázsszerű hatást kölcsönöz a felhasználónak. A Cleo matrac teljes hosszában 7 komfortzónára van osztva, hogy a legjobban illeszkedjen az emberi test anatómiai alakjához.

Ezenkívül az ezüst borításnak gyönyörű kerítésű 3D hálója lehet a kerületén, hogy fokozza a légáramlást, valamint egy hanga színű cipzár, amely lehetővé teszi a huzat két részre bontását és külön mosását akár 60 fokos hőmérsékleten.

Mindezeknek az összetevőknek köszönhetően a termék nemcsak antibakteriális, hanem allergiaellenes és ortopédiai tulajdonságokkal is rendelkezik.

Fontos: A matracok hosszának és szélességének tűrése -2 cm, magasság esetén +/- 1 cm vagy +/- 10%, attól függően, hogy melyik a kisebb.

Megrendelési határidő: 14-30 nap

Borított felső hab

Borított felső hab

A matrac recézett habot használ az ún masszázs zónának, amelyek használata enyhíti az izmokat és a bőrt. A recés hab pontos formázásának rendszere segít a testhőmérséklet szabályozásában alvás közben is.

Antibakteriális hab

Antibakteriális hab

Az innovatív hab egy olyan alkotóelem, amelyet szeretni fognak azok az emberek, akik értékelik az egészségfejlesztő tulajdonságokkal rendelkező mindennapi tárgyakat. Az antibakteriális hab segít megvédeni a baktériumokat, és kiváló kiegészítője mindennapi jólétének.

Ezüst borítás

Ezüst borítás

Gyönyörű és innovatív borítás különleges antibakteriális hatással. A huzatot allergiásoknak, fertőzésekre hajlamos embereknek és mindazoknak ajánljuk, akiknek fontos a pihenés magas szintű higiéniája.

Zsebrugók

Zsebrugók

A terméknek van egy betéte zsebrugók formájában. Mindegyik rugó külön zsebben van elhelyezve, ennek köszönhetően a felhasználó képes fenntartani a gerinc természetes görbületét alvás közben. Ez viszont csökkenti az esetleges nyomásnyomásokat, biztosítva a nagyon jó pihenést és a keringési rendszer támogatását.

Antibakteriális

Antibakteriális

Antibakteriális termék

7 keménységi zóna

7 keménységi zóna

Olyan termék, amely alkalmazkodik a felhasználó testéhez és biztosítja a legnagyobb kényelmet a pihenésben. A matrac javítja a keringést és segít megőrizni a gerinc természetes vonalát, köszönhetően a 7 különböző keménységű zónára való felosztásnak, amelyek megfelelnek az emberi test anatómiai szerkezetének.

Ortopédiai tulajdonságok

Ortopédiai tulajdonságok

A termék jó támaszt nyújt a gerinc számára az egyes szakaszaiban. Ez segít megőrizni a gerinc természetes vonalát, miközben ellazítja az izmokat és javítja a vérkeringést. Ajánlott mindenkinek, aki törődik az egészséges hát megőrzésével, és alvás közben a lehető legjobb pihenést kívánja biztosítani.

Kétoldalú

Kétoldalú

Kétoldalas termék, bármilyen forgatással. Javasoljuk, hogy a matracot 3 havonta fordítsa meg, váltakozva a tengely között: felső - alsó és fej - láb. Ez jelentősen meghosszabbítja a matrac élettartamát.

Kényelmes hab

Kényelmes hab

A habot nagy kényelem, rugalmasság és viszonylag nagy keménység jellemzi. Ugyanakkor tartósság és ellenállás jellemzi.

A huzat 60 ° C -ig mosható.

A huzat 60 ° C -ig mosható.

A huzat 60 Celsius fokon mosható, ami segít megőrizni az ágy higiéniáját és antiallergiáját.

A matrac további jellemzői

Allergiásoknak Új, ortopédiai, 3D vagy dekoratív szalag, cipzár a matrac körül

Magasság

24 cm

Matrac töltés

Antibakteriális hab, Comfort hab, zsebrugó

A matrac keménysége

H3, H4