Matrac Cristiano

Cristiano

Magas matrac, amelyet nagyfokú keménység jellemez. Jó támaszt nyújt a gerinc számára. Ajánlott azoknak, akik a keményebb ágyneműt részesítik előnyben, és azoknak, akik elvárják, hogy a matrac megfeleljen a vizuális minőségeknek, ésszerű ár mellett.

Matracfedő

Méret

78 800 Ft

A Cristiano egy 24 cm magas matrac, melynek köszönhetően megakadályozza a túlzott igénybevételt a lumbosacralis gerincen, amikor felkel az ágyból. Ez különösen az idősek számára fontos jellemző. Hozzájárulása egyfajta zsebrugóból áll (262 db / 1 m2). Mindegyik rugó a többitől függetlenül működik, ami hozzájárul a gerinc nagyon jó megtámasztásához minden szakaszában. Ezt a nagyon fontos funkciót az úgynevezett 7 komfortzóna tavaszi formában történő megvalósításának köszönhetően továbbfejlesztették.

A zsebrugókat mindkét oldalon 5 cm-es T25 poliuretánhabbal borítják.

A Cristiano matrac az Aero huzatban található. Elosztózárral rendelkezik, amely lehetővé teszi a huzat eltávolítását a matracról. Akár 60 fokos hőmérsékleten is mosható, ami további védelmet nyújt az allergénekkel szemben.

Alapváltozat: Aero huzatban, steppelt 200g / m², "tégla" varrásmintával.

A rendelkezésre álló borítókkal kapcsolatos információk itt találhatók.

Fontos: A matracok hosszának és szélességének tűrése -2 cm, magasság esetén +/- 1 cm vagy +/- 10%.

Megrendelési határidő: 14-30 nap

Magas

Magas

A terméket a magas magasság jellemzi. Így sokkal könnyebb felkelni az ágyból. Tökéletes matracnak időseknek vagy mozgáskorlátozottaknak.

Zsebrugók

Zsebrugók

A terméknek van egy betéte zsebrugók formájában. Mindegyik rugó külön zsebben van elhelyezve, ennek köszönhetően a felhasználó képes fenntartani a gerinc természetes görbületét alvás közben. Ez viszont csökkenti az esetleges nyomásnyomásokat, biztosítva a nagyon jó pihenést és a keringési rendszer támogatását.

Kényelmes hab

Kényelmes hab

A habot nagy kényelem, rugalmasság és viszonylag nagy keménység jellemzi. Ugyanakkor tartósság és ellenállás jellemzi.

Kétoldalú

Kétoldalú

Kétoldalas termék, bármilyen forgatással. Javasoljuk, hogy a matracot 3 havonta fordítsa meg, váltakozva a tengely között: felső - alsó és fej - láb. Ez jelentősen meghosszabbítja a matrac élettartamát.

A matrac keménysége

H4

Matrac töltés

Kényelmes hab, zsebrugó

Magasság

24 cm

A matrac további jellemzői

Cipzár a matrac körül