Matrac Ergonomic

Stílusos matrac, két különböző rugalmasságú habbal. Az ergonomikus tökéletesen alkalmazkodik a test alakjához. A matrac kétféle keménységet is biztosít - attól függően, hogy melyik oldalra helyezik. Az Ergonomic funkcionális és gyönyörű burkolat, amely speciális kötött anyagból készül, és antibakteriális habot tartalmaz.

Méret

71 708 Ft

Az ergonomikus matrac tökéletesen alkalmazkodik az alvó test anatómiai formáihoz. A matracmag két különböző rugalmasságú hab - poliuretán hab és rendkívül rugalmas hab - kombinációja. A betéteket képező habok speciális profilozása és vágása további 7 komfortzónát és sokkal jobb légáramlást tesz lehetővé. Ráadásul a matrac keménysége mindkét oldalon eltérő - a választás a felhasználó egyéni preferenciáitól függ.

Az ergonomikus matrac egyedi és gyönyörűen bevont huzatban kapható. Két részből áll: az egyik oldalon Thermo Spa kötés, a másikon egyedi, szellős 3D háló. Az egész optimális hőegyensúlyt biztosít, ami rendkívül fontos alvás közben. A huzat piros cipzárral van ellátva.

A huzat 60 C fokon mosható.

Ennek a matracnak az alaphuzata a Thermo Spa huzat.

Fontos: A matracok hosszának és szélességének tűrése -2 cm, magasság esetén +/- 1 cm vagy +/- 10%.

Megrendelési határidő: 14-30 nap

3D szellőző szalag

3D szellőző szalag

A termék levegős 3D szalagot használ, amely biztosítja a matrac megfelelő szellőzését és támogatja annak allergiaellenes hatását.

Antibakteriális hab

Antibakteriális hab

Az innovatív hab egy olyan alkotóelem, amelyet szeretni fognak azok az emberek, akik értékelik az egészségfejlesztő tulajdonságokkal rendelkező mindennapi tárgyakat. Az antibakteriális hab segít megvédeni a baktériumokat, és kiváló kiegészítője mindennapi jólétének.

A matrac körül cipzár, amely két részre osztja a huzatot

A matrac körül cipzár, amely két részre osztja a huzatot

A cipzár lehetővé teszi a fedél egyszerű eltávolítását és ideiglenes két részre osztását. Ez a megoldás megkönnyíti a huzat mosását házi mosógépben, különösen nagy matracok esetén.

Antiallergén

Antiallergén

A termék aniallergén

7 keménységi zóna

7 keménységi zóna

Olyan termék, amely alkalmazkodik a felhasználó testéhez és biztosítja a legnagyobb kényelmet a pihenésben. A matrac javítja a keringést és segít megőrizni a gerinc természetes vonalát, köszönhetően a 7 különböző keménységű zónára való felosztásnak, amelyek megfelelnek az emberi test anatómiai szerkezetének.

A terméket elektromos állványon való használatra tervezték

A terméket elektromos állványon való használatra tervezték

A termék nagyon jól fog működni elektromos állványon. Ennek a kombinációnak köszönhetően a pihenés kényelme nemcsak alvás közben, hanem nappal is növekszik.

Ortopédiai tulajdonságok

Ortopédiai tulajdonságok

A termék jó támaszt nyújt a gerinc számára az egyes szakaszaiban. Ez segít megőrizni a gerinc természetes vonalát, miközben ellazítja az izmokat és javítja a vérkeringést. Ajánlott mindenkinek, aki törődik az egészséges hát megőrzésével, és alvás közben a lehető legjobb pihenést kívánja biztosítani.

Kényelmes hab

Kényelmes hab

A habot nagy kényelem, rugalmasság és viszonylag nagy keménység jellemzi. Ugyanakkor tartósság és ellenállás jellemzi.

Kétoldalú

Kétoldalú

Kétoldalas termék, bármilyen forgatással. Javasoljuk, hogy a matracot 3 havonta fordítsa meg, váltakozva a tengely között: felső - alsó és fej - láb. Ez jelentősen meghosszabbítja a matrac élettartamát.

Rendkívül rugalmas hab

Rendkívül rugalmas hab

Fejlett technológia. A rendkívül rugalmas poliuretánhabot (vagy az úgynevezett hideghabot) a rugalmasság kiváló paraméterei, a test anatómiai alakjához való alkalmazkodás és a gerinc egyes részein való támogatása jellemzi. A szokásos habokhoz képest hosszabb élettartamú, jobb légáteresztő és allergiaellenes tulajdonságokkal rendelkezik.

A matrac keménysége

H2, H3

Matrac töltés

Kényelmes hab, rendkívül rugalmas hab

Magasság

20 cm

A matrac további jellemzői

Allergiásoknak ortopédiai, 3D vagy dekoratív szalag, cipzár a matrac körül