Matrac Exclusive

Exclusive

Kényelmes matrac, amely nagyon jó légáramlást biztosít és támogatja a gerincet. A modell elsősorban azoknak ajánlott, akik hátfájással vagy elalvási nehézségekkel küzdenek.

Matracfedő

Méret

82 051 Ft

Az exkluzív matrac rendkívüli kényelmet biztosít a mindennapi pihenéshez. A matrac magja tartós, könnyű és rugalmas, nagy rugalmasságú habból (9 cm réteg) készült. Mindkét oldalán profilozott hőre lágyuló hab található (2 réteg, egyenként 3,5 cm). Ennek köszönhetően a matrac 7 feszességi zónát biztosít, és még jobban alkalmazkodik a gerinc természetes görbéihez.

A NASA laboratóriumaiban, űrrepülésekre készített termoelasztikus hab (más néven: visco) rendkívül fontos feladatot lát el, amely a bőrre, az izmokra és az erekre nehezedő nyomás maximális csökkentését jelenti alvás közben. Másrészt a rendkívül rugalmas habot nagyra értékelik a piacon a latexhabhoz hasonló kényelme, valamint lélegzőképessége és antiallergiás tulajdonságai miatt. Ezeket az egyedülálló tulajdonságokat szerkezete biztosítja, amelyet a nagyon alacsony hőmérsékleten végzett speciális gyártási eljárásoknak köszönhetően szereztek be.

Az exkluzív matrac az Aero huzatban található. A borító praktikus cipzárral rendelkezik a teljes kerületén, így könnyen eltávolítható. Akár 60 fokos hőmérsékleten is mosható, ami további védelmet nyújt az allergénekkel szemben.

Ennek a matracnak az alaphuzata egy 200g / m² -es steppelt Aero huzat, "tégla" varrásmintával.

Megrendelési határidő: 14-30 nap

Antiallergén

Antiallergén

A termék antiallergén

Antibakteriális

Antibakteriális

A terméket mindenkinek ajánljuk, aki további módon szeretne gondoskodni saját egészségéről, különösen allergiásoknak, légzőszervi betegségekben szenvedőknek és gyermekeknek. Gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek fenntartani az ágy megfelelő higiéniáját.

7 keménységi zóna

7 keménységi zóna

Olyan termék, amely alkalmazkodik a felhasználó testéhez és biztosítja a legnagyobb kényelmet a pihenésben. A matrac javítja a keringést és segít megőrizni a gerinc természetes vonalát, köszönhetően a 7 különböző keménységű zónára való felosztásnak, amelyek megfelelnek az emberi test anatómiai szerkezetének.

Ortopédiai tulajdonságok

Ortopédiai tulajdonságok

A termék jó támaszt nyújt a gerinc számára az egyes szakaszaiban. Ez segít megőrizni a gerinc természetes vonalát, miközben ellazítja az izmokat és javítja a vérkeringést. Ajánlott mindenkinek, aki törődik az egészséges hát megőrzésével, és alvás közben a lehető legjobb pihenést kívánja biztosítani.

Termoelasztikus hab

Termoelasztikus hab

Fejlett technológia. A hőre lágyuló hab, más néven lusta hab, az emberi test hőmérséklete hatására deformálódik, és tökéletesen alkalmazkodik a felhasználó testformájához. Kiválóan támogatja a gerincet minden szakaszában.

Kétoldalú

Kétoldalú

Kétoldalas termék, bármilyen forgatással. Javasoljuk, hogy a matracot 3 havonta fordítsa meg, váltakozva a tengely között: felső - alsó és fej - láb. Ez jelentősen meghosszabbítja a matrac élettartamát.

A huzat 60 C -ig mosható

A huzat 60 C -ig mosható

A huzat 60 Celsius fokon mosható, ami segít megőrizni az ágy higiéniáját és antiallergiáját.

Elegáns megjelenés

Elegáns megjelenés

Különösen szép matrac. A termék további elemeket használ, amelyek jelentősen növelik az egész vizuális értékét. Az ezzel a tulajdonsággal megkülönböztetett matracokat különösen azoknak a hálószobáknak ajánljuk, amelyek a szabadidős funkció mellett a szem tetszését és a tekintély növelését is szolgálják.

Rendkívül rugalmas hab

Rendkívül rugalmas hab

Fejlett technológia. A rendkívül rugalmas poliuretánhabot (vagy az úgynevezett hideghabot) a rugalmasság kiváló paraméterei, a test anatómiai alakjához való alkalmazkodás és a gerinc egyes részein való támogatása jellemzi. A szokásos habokhoz képest hosszabb élettartamú, jobb légáteresztő és allergiaellenes tulajdonságokkal rendelkezik.

A matrac keménysége

H2

Matrac töltés

Hő elasztikus hab, rendkívül rugalmas hab

A matrac további jellemzői

Gombaellenes, Allergiásoknak, Ortopédiai tulajdonságok, Cipzár a matrac körül

Magasság

18 cm