Mohito konyha

A meleg árnyalatú keretrészek és a sima, fényes frontok kombinációja hangsúlyozni fogja a konyha elegáns jellegét.

A divatos fa motívumok hangulatos jelleget kölcsönöznek minden belső térnek, függetlenül attól, hogy a nappalihoz csatlakoztatott nagy konyhasarok lesz-e, vagy egy kis különálló konyha.


MOHITO KOLLEKCIÓ FRONTJAI

A Mohito konyha fényes és matt frontja 18 mm vastag fényes vagy akril lapból készül, PVC élzárással borítva.

 

Mohito keret előlapok egy 18 mm vastag laminált laból készülnek, benne egy 8 mm vastag laminált lap formában.


MUNKAPULTOK

konyhai pultok

A tipikus munka- és gyakorlati funkciókon kívül dekoratív szerepet játszik a konyhában is. Ezért érdemes stílszerűen és színileg választani a bútorok és a belsőépítészet szempontjából.


FOGANTYÚK

A fogantyú minden konyha csúcspontja. Színüktől és alakjuktól függően a konyha lehet modern és aszkéta, vagy éppen ellenkezőleg, elegáns és dekoratív. Az alábbiakban a Cuba Libre, a Vella és a Mohito konyhákhoz alkalmas fogantyúk gyűjteményét mutatjuk be.

A Cuba Libre, a Vella és a Mohito konyhákban az alább látható fogantyúk bármelyike ​​megtalálható. Minden fogantyú fémből készül és 160 mm távolsággal rendelkezik. Nem lehetséges más méretű fogantyúk kiválasztása.


EGYÉB

Az SKS 30 végzárópolc. Az SKS 30 szekrényváz fehér vagy szürke színben kapható. Az oldalpanel az összes kollekció homlokzatának színeiben kapható.

A magasra helyezett sütővel ellátott toronyelem növeli a használat kényelmét.

A sarokszekrények tágas helyek az élelmiszerek és a konyhai kiegészítők tárolására.

A felső szekrények 16 mm vastag korpuszból készülnek, és két polccal vannak felszerelve. A 16 mm vastag lapból készült alsó szekrények egy polccal vannak felszerelve

A Mohito kollekció SKS 30 szekrénye 3 keretes elülső részt tartalmaz. Nyitott tered van, a nappalid csatlakozik a konyhasarokhoz, és fogalmad sincs, hogyan lehet elegánsan befejezni a konyhát? A tökéletes megoldás az SKS 30 magas könyvespolc, amely a magas szekrény oldalára szerelhető.


KORPUSZOK

ELÉRHETŐ KORPUSZ SZÍNEK

A szekrény korpuszok 16 mm vastag laminált lapból készülnek.


HPL

LAMINÁT FALI PANEL A SZEKRÉNYEK KÖZÖTT

A szekrények közötti helyet magas hőmérsékletnek és víznek ellenálló anyaggal kell védeni. Az egyik új megoldás a munkapulthoz illeszkedő színekben kapható HPL táblák.


Lépjen be a konyhakiegészítők világába

Látogassa meg a konyhabútor kiegészítők széles választékát:

 szekrény alatti világítás, hulladék kosarak, lábazatok,páraelszívók, fiókok, Blum / Rejs kiegészítők

Üdvözöljük
Tartozékok a konyhájához