Katalógusok

LÉGY KREATÍV ÉS TARTSD MEG EGYÉNISÉGEDET..

A designkonyhák a konyhabútorok egyedülálló gyűjteménye, amely lehetővé teszi a konyhabútorok egyedüli elrendezését, a szekrények moduláris rendszere alapján. Ígérjük, hogy a színek sokfélesége és a szerkezetek gazdagsága kreatív folyamatot indít el benned, amelynek egyetlen korlátja a saját fantáziád lesz.

A Design konyhák kollekció inspirációt nyújt, és elárulja, hogyan kell kialakítani a konyhát úgy, hogy megőrizze egyéniségét és kreativitását, miközben követi az aktuális trendeket.

Üdvözlünk világunkban.
Cega Bútor

A Design Konyhák a Premium márka kollekciói, amelyeket a legjobb anyagok és a nagyszerű elrendezési lehetőségek jellemeznek. Lehetőséget biztosítunk egyedi karakterű konyha összeállítására moduláris szekrényrendszer alapján, vagy kérésre egy teljesen személyre szabott konyhára. A széles színválaszték és a szerkezetek gazdagsága az álomkonyha receptje, amely megfelel a legigényesebb vásárlók elvárásainak, mind gyakorlati, mind esztétikai szempontból.


Italia konyha

Ipari, minimalista és kortárs. Nem számít, hogy egy régi bérházban lévő lakásról vagy egy modern családi házról van-e szó. A szabály egyszerű: tágas és elegáns. Különböző szerkezetek, például fa és ipari beton, öregített tégla alumíniummal és üveggel, vagy kontrasztos fehér és fekete kombinációja. Minden eredeti és nem nyilvánvaló megoldás tökéletesen hangsúlyozza a városi loft stílusát.

Tovább a Italia konyha oldalra

Lamja konyha

Van ideális konyha? Állítólag nincsenek ideálok, de ... Rendkívüli, fényes vagy matt felület, fogantyú nélkül, tökéletesen mart elülső vonallal. Megtervezett minden szempontból. Időtlen. A Lamja tökéletes kompozíció minimalista terekhez.

Tovább a Lamja konyha oldalra

Navia konyha

Rendkívül lenyűgöző kihívás a belső tér rendezése, ahol a szabadidőnket a családdal és a barátokkal töltjük. Számos döntést kell meghoznunk, néha nehéz és felkeltő dilemmákat. Az otthonunk megfelelő stílusválasztása nem egyszerű feladat. Szeretnénk, ha a belső térnek egyedi jellege lenne, egyértelműen megjelölt elemekkel, amelyek hangsúlyozzák individualizmusunkat.

Tovább a Navia konyha oldalra

Jessica konyha

A változó nő ...
Jessica tökéletes kifejezést ad ennek a mondatnak. Egyrészt visszafogott, természetes, nyugodt, másrészt merész, fényes, néha mutatós. Finom és nagyon nőies vagy nyers, klassz és minimalista. A széles front lehetővé teszi bármilyen konyhabútor készítését. Minden a karaktertől függ ...

Tovább a Jessica konyha oldalra

Martyna konyha

Rohanás, stressz, álmok üldözése, szédítő életritmus. A beton világa, neonfényekkel színes körülöttünk. Zaj, nyüzsgés, szeretet és nevetés - ez mi vagyunk - ezek a mi időink. Hagyd, hogy a természet kúszik be otthonodba, ha csak kis mértékben is. Meríts ihletet a természetes alapanyagok, szerkezetek és színek által. Érezd, hogy ez a te helyed a földön.

Tovább a Martyna konyha oldalra