A római roló modern ablak dekoráció, valamint funkcionális és praktikus megoldása is a lakás árnyékolásának. A rolók bármely belső térbe könnyedén beilleszthetők.
Működése: Mozgatása kézzel történik gyöngylánc segítségével. A rolóvezérlő rendszer lehetővé teszi az igényeknek és a napszaknak megfelelő pontos szabályozást. Az anyag elegáns redőkben van elrendezve, mely a speciális merevítőknek köszönhető, melyek 25-30 cm-ként vannak elhelyezve.
Felszerelése: A belső kialakítástól és az egyedi igényektől függően a mennyezetre és az oldalfalra is szerelhető. A készlet tartalmazza az összes szereléshez szükséges kiegészítőt. Annak érdekében, hogy a roló szépen mutasson, illetve betöltse funkcióját 5-5 cm-el túl kell érnie az ablak mindkét oldalán.
Tisztítása: A rolók tisztán tartása rendkívül egyszerű. Az anyagot tépőzár rögzíti a szerkezethez, így egyszerűen eltávolítható. Ezután már csak a merevítő elemeket kell eltávolítani. 30 fokon kézzel mosható.
Méretválasztási útmutató:
  1. Mérje meg az ablak/ablaknyílás szélességét.
  2. Mért értékhez mindkét oldalon adjon hozzá 5-5 cm-t.
  3. Tervezze meg  a szerkezet felszerelését. Helyezheti a mennyezetre, vagy az oldalfalra az ablak felső szélétől 30 cm-re.
  4. Mérje meg a roló magasságát a szerkezet tervezett helyétől az ablakpárkányig, vagy addig a pontig ameddig szeretné, hogy érjen a roló.
A szövetek tulajdonságai miatt a rolók szélessége/hosszúsága +/- 3 cm-el eltérhet.
Garantáljuk, hogy termékeinket kiváló minőségű szövet és gondos kivitelezés jellemzi.