Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ülőgarnitúrák

 

Az ülőgarnitúra kiválasztásánál számos szempontot kell figyelembe venni. Miskolci üzletünkben lehetőség szerint megpróbáljuk vásárlóinknak bemutatni legszebb és legkényelmesebb modelljeinket. A legfontosabb, hogy szabadidőnk nagy részét a nappaliban, tv előtt ülve, kényelmesen szeretjük eltölteni. Tehát a két legfontosabb szempont a kényelem és a megjelenés, design.

Stílusos ülőgarnitúrák Miskolcról

Vásárlóink egy része  a modern, minimal stílust választja, másik része a klasszikus felé hajlik. Az ülőgarnitúra, mint “bútordarab”, a lakás legmeghatározóbb eleme lesz. A nappaliba belépve minden szem rá szegeződik. Ott gyűlik össze a család, a barátok, rokonok. Ülünk rajta, fekszünk a sofa részén, esetleg még vendégágyként is használjuk. Ezért kell  jól meghoznunk a döntést vásárláskor. Miután sikerült kiválasztani a formát, a kényelmi komfortot, az ülésmélységet és magasságot figyelembe véve, jöhet a szövetválasztás. Egyértelműen az ülőgarnitúra lesz  a nappali meghatározó színe, ehhez fogjuk választani a kiegészítőket.

Többféle méretválaszték – Ülőgarnitúra Miskolc

Ülőgarnitúra kollekciónk legtöbb modellje többféle méretben is megrendelhető, hiszen a házak vagy lakások mérete eltérő. Választási lehetőségek a Mini, L és XL variációk.

Szövetválasztás – Ülőgarnitúra Miskolc

A következő fontos kitétel a mai felgyorsult világunkban a szövetek minősége. Itt is eltérőek az igények.

Ideális ülőgarnitúrák kisgyerekes családoknak Miskolcról

Kisgyermekes családoknál elsődleges szempont a jó tisztíthatóság, víz és tűzálló tulajdonság. A szövetek hosszú élettartamai is elengedhetetlen, hiszen nem egy évre vásárolunk ülőgarnitúrát. Sokan törekednek a semleges színek használatára, mint a szürke és árnyalatai, vagy a krém-bézs színek. Ezek időtálló színek, és könnyebbé teszi a lakberendezési kiegészítők megválasztását. A design színek a lakberendezésben szinte évente változnak, így egy semleges szín választása ülőgarnitúrára nézve kicsit előnyösebb, mert így csak a kiegészítőket kell újra gondolni. Még egy dolgot semmiképp ne felejtsünk el. Egy ülőgarnitúrának nem csak kívülről kell szépnek lennie, belső anyagösszetétele az alapja mindennek. Nagyon fontos az erős és időtálló anyag.

Minőségi, tartós ülőgarnitúrák webáruházunkból

Ülőgarnitúráink tömör fa alapanyagból készülnek, ülőfelületük rugós, háttámlájuk HR hideghab összetételű. online ügyfélszolgálatunk segítséget nyújt a forma és szín kiválasztásában. Az ország távolabbi pontjain lakó vásárlóinknak lehetővé tettük a webáruházunkban történő vásárlást, a méretektől a szövetválasztékig minden opciót ki tudnak választani weboldalunkon keresztül, és elküldeni megrendelésüket.

Ülőgarnitúra rendelés Miskolc

A megrendelés beérkezése után minden esetben telefonon egyeztetünk vásárlóinkkal. Megrendelési határidő kb. 8 hét, kiszállítást az egész ország területére vállalunk.