Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlás menete

VÁSÁRLÁS MENETE/ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

 

 1. A Cegabútor.hu lakberendezési online áruházban történt megrendelésnél vásárló elfogadja a jelen üzletszabályzatot és a rendelés menetét.
 2. A Cegabútor.hu lakberendezési áruházban regisztráció nélkül lehet vásárolni.
 3. Minden beérkezett rendelést követően rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a rendelés beérkezéséről és mi minden vásárlót telefonon felhívunk, hogy egyeztessük a szállítás pontos részleteit.
 4. Az árak magyar forintban vannak megadva és tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót.
 5. A megrendelés beérkezésétől számított 48 órán belül elektronikus úton vagy telefonon értesítjük vásárlóinkat a megrendelt termék raktárkészletéről vagy esetlegesen más alternatív termék lehetőségéről. A Cega Bútor-Italissima Home lakberendezési áruház fenntartja a jogot az egyes termékeknél, hogy az elérhetőség csak a készlet erejéig tart, valamint a termékek az áruházban törölhetőek, cserélhetőek és a promóciós kampányok alkalmával változtathatóak.
 6. A vásárlás pillanatában szerződés jön létre a Cega Bútor-Italissima Home lakberendezési áruház és a vásárló között.
 7. Eladó adatai: Goldbeat Kft, adószám: 23840649-2-05, cégjegyzékszám: 05-09-023721
 8. Amennyiben a megrendelt termék a megrendelés időpontjában nincs raktárkészleten, visszaigazolást küldünk a termék várható szállítási időpontjáról.
 9. A vevő a megrendelt áru ellenértékét fizetheti átutalással a Goldbeat Kft által vezetett OTP Bank  11734004-26001757-00000000 számlaszámra illetve bankkártyás fizetéssel vagy utánvéttel.
 10. A szállítási díjakat a “szállítási információk” menüpontban található díjak alapján számítjuk. Amennyiben egyedi szállítási formát igényel, úgy előzetesen egyeztetésre kerül sor eladó és vásárló között.
 11. A kiszállítást megelőzően a Cegabútor.hu lakberendezési áruház értesítést küld vásárlónak az áru várható érkezéséről. A vevőnek gondoskodnia kell a megadott időpontban a csomag átvételéről. Amennyiben nem tudja a megadott időpontban átvenni a csomagot, azt telefonon vagy e-mailben jelezze eladó felé a kiszállítást megelőző 24 órában.
 12. Amennyiben a csomag kézbesítésekor nem tartózkodik otthon, a futár ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. Átvételkor bizonyosodjon meg a csomag tartalmáról és sértetlenségéről.
 13. Internetes áruházunkban ügyfélszolgálatunkon hétfőtől péntekig 10 és 16 óra között érdeklődhet.
 14. A Cegabútor.hu lakberendezési áruház fenntartja a jogot, hogy elutasítsa a megrendeléseket abban az esetben, ha a megrendelés nincs megfelelően kitöltve vagy a termék időközben elérhetetlenné vált. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
 15. A megrendelés meghiúsulása illetve a szállítási késedelmekért a Cega Bútor-Italissima Home lakberendezési áruházat kártérítési kötelezettség nem terheli.